Maailmankaikkeuden huonoin elokuva

Andrews, Jesse

"Tämä kirja sisältää täsmälleen nolla tärkeää opetusta tai vähän tunnettua tosiasiaa rakkaudesta tai kyynelkanavia heruttavaa hetkeä, jolloin tiesimme lapsuuden olevan lopullisesti ohitse, tai muuta sen sellaista... Onko selvä?"

Greg tietää, miten vaikeaa on olla kaikkien mielestä OK. Ei saa olla liian outo tai tyylitelty eikä missään nimessä kenenkään paras kaveri. Erityisen tärkeää on, että kukaan ei näe hänen kaverinsa Earlin kanssa tekemiään kotikutoisia elokuvia (mm. Apocalypse Later ja Star Peaces). Palkkioksi mikään rinki käytävällä tai ruokalassa ei sulje Gregiä ulkopuolelleen.

Sitten äiti pakottaa Gregin pitämään seuraa leukemiaan sairastuneelle Rachelille. Tyttö ei ole erityisen hauska saati hyvännäköinen, mutta Greg alistuu tarjoamaan kipeästi kaivatun Gregacil-annoksen. Samalla hän kuitenkin uhraa tärkeimpänsä, huolella rakennetun näkymättömän imagon.

Gregin taivalta seuraa hetkittäin liikuttuneena, useimmiten kiusaantuneena ja alati huvittuneena - kuin tv-sarja Konttori olisi siirretty 17-vuotiaan teinin elämään. Jesse Andrews operoi lukijan myötähäpeäntunnolla niin mestarillisen tarkasti, että tämä voi vain anella armoa nuoren sankarin puolesta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510389539
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.