YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kurt kuriirina

Kurt kuriirina

Loe, Erlend; Hiorthoy, Kim

Kapinalliset haluavat jakaa Norjan kahtia, ja niinpä maassa puhkeaa sisällissota. Kurt saa salaisen tehtävän kuriirina toimittaa supertärkeän viestin pohjoiseen Gunnarin veljelle Bodvarille, joka omistaa etelämielisen laiturin Venäjän rajalla. Kurt jättää selityksittä vaimonsa Annelisen ja lapsensa. Hän lastaa junaan trukkinsa, jonne Bud onnistuu piiloutumaan jänikseksi. Matkan aikana Madagaskar Jonesiksi naamioitunut Kurt löytää seurakseen salaperäisen naisen.

Vauhdikkaan seikkailun aikana Madagaskar Jones ja nainen rakastuvat toisiinsa. Ja kun kapinoiva Pohjois-Norja on lopulta kukistunut, matkakumppanit vihdoin tunnistavat toisensa.

Kurt kuriirina on hervoton tarina kulttihahmoksi - Norjan omaksi Homer Simpsoniksi - nousseesta omalaatuisesta trukkikuskista ja hänen perheestään. Yhä vallattomammaksi äityvä Erlend Loe (s. 1969 Trondheimissa) on julkaissut jo parikymmentä mestarillisen naivistista proosateosta aikuisille ja lapsille.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510385661
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: N842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.