YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Houkutus- kuvitettu opas vampyyrisaagaan
Ei saatavilla

Houkutus- kuvitettu opas vampyyrisaagaan

Meyer, Stephenie

Se on vihdoin täällä: loisteliaasti kuvitettu opas Stephenie Meyerin miljoonat lukijat lumonneeseen Twilight-sarjaan. Järkälemäinen teos koostuu täysin uudesta, ennen julkaisemattomasta materiaalista, jossa syvennetään taustoja Houkutus-, Uusikuu-, Epäilys-, Aamunkoi- ja Bree Tannerin lyhyt elämä -kirjojen maailmaan. Meyerin inspiraationlähteitä esittelevä opas sisältää yksityiskohtaisia henkilöprofiileja ja sukupuita, kirjoista poisjääneitä kohtauksia, karttoja, kirjailijan haastatteluja sekä lähes sata nelivärikuvaa ja valokuvaa, joiden mukana on muun muassa Bellan hääpuku.

Houkutus - Kuvitettu opas vampyyrisaagaan on osaltaan saanut syntynsä Meyerin uskollisten fanien kysymyksistä. Esimerkiksi Alice Cullenin salaperäiseen menneisyyteen ja moniin, moniin muihinkin lukijoiden mieltä askarruttaneisiin asioihin saadaan vihdoin selvyys! Tämä tiedonjanoiset fanit ruhtinaallisesti palkitseva teos on ainoa virallinen opas Meyerin luomaan vampyyrimaailmaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510378960
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.