YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Veritaika

Gratton, Tessa

Amerikkalainen Tessa Gratton ampaisi maailmanmaineeseen heti kirjailijanuransa aluksi: hänen esikoisromaaninsa oikeudet on myyty jo 16 maahan.

Nuorille aikuisille suunnattu lukuromaani kietoo lukijan pauloihinsa kuin huomaamatta. Eikä ihme, kun mukana on mustaa jännitystä, sopivasti suudelmia ja ikiaikaista magiaa samassa taitavasti kirjoitetussa paketissa. Kirja koukuttaa taatusti Stephenie Meyerin Houkutuksen ja Maggie Stiefvaterin Väristyksen ystävät, vaikka päähenkilöinä ovatkin vampyyreiden tai ihmissusien sijasta tavalliset ihmiset - tai ehkä ei sentään aivan tavalliset.

Pikkukaupungissa asuva Silla on lukiolaistyttö, jonka maailma on luhistunut hänen vanhempiensa kuoltua. Kun Silla alkaa veljensä ja naapuriin muuttaneen kiinnostavan pojan kanssa selvittää totuutta, hän huomaa joutuneensa pelottavien voimien pyörteeseen, jossa kukaan ei ole turvassa eikä keneenkään voi luottaa. Vielä pelottavampaa on löytää samat voimat omasta mielestään. On vain annettava vaiston viedä - ja veren ohjata.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510376591
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.