Jukka poika

Rajasaari, Kati

Yllättävä kurkistus suomi-reggaen keulakuvan ajatuksiin lampaidenhoidosta ja humalaisesta keikkayleisöstä. Soul Captain Bandin, Kapteeni Ä-nen, Kompostikoplan ja Jenkkarekan vetäjä kertoo mietteensä Pläskistä, koko tuhdista soundista: levyjen synnystä, lapsuudesta Torniossa, isyydestä, meditaatiosta, ganjasta, kasvisruoasta, taosta, avioerosta ja löytämästään hylätystä kulmakivestä, Hänen Majesteetistaan Haile Selassie I:stä.

Tässä haastattelukirjassa pääsevät äänipääksi myös artistin ex-vaimo, orkesteri toverit, musiikkialan ammattilaiset, naapurusto, ja tietenkin äiti, täydentääkseen kuvaa Pohjolan rastasta, joka polkaisi vakaasti suomella keinuvan reggaen maahamme ja juurruttaa kansaa kylmästä lämpimään. Jukka Poika avaa oven yhteen tajuntaan, Tammisaaren ruotsinkieliseen maalaismaisemaan, jossa Hamppukaupunki, Veikko Lavi ja inner smile hyväksyvät toisensa. Livity!

Jukka Pojan viimeisin albumi Mielihyvää oli koko kesän 2010 Suomen albumilistan kärjessä. Kansalaiset ovat löytäneet hänen musiikkinsa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510368954
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78.8915
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.