YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Khilafa!
Ei saatavilla

Khilafa!

Paulow, Ari

Khilafa! Valtakunta on hyytävä yhteiskunnallinen jännitysromaani lähitulevaisuuden islamistisesta Suomesta. Pohjoismaisen oikeusvaltion raunioilla liikkuva tarina kertoo rapistuvan vastarintaliikkeen viimeisestä mahdollisuudesta kukistaa miehittäjän uskonnollinen hirmuvalta ja rakentaa uusi kansalaisyhteiskunta sortuneen tilalle.

Vaelluskertomuksen muotoon puettu sotaromaanin, rakkaustarinan ja poliittisen trillerin ainutkertainen yhdistelmä on kaikessa vauhdikkuudessaan lohduttoman iskevä kuvaus toisen luokan kansalaisena elävien vääräuskoisten elämästä teokraattisen muslimivaltion alamaisina. Samalla se kertoo, kuinka romaanissa kuvattu maailma pantiin alkuun jo meidän aikanamme.

Siinä maailmassa naisilla ei ole juurikaan oikeuksia eikä vääräuskoisilla tai uskonnottomillakaan. Eikä luonnollisesti seksuaalisilla vähemmistöillä. Kuolemantuomio hirttämällä tai kivittämällä on yleisessä käytössä.

Paulow pitää lukijan otteessaan ja faktat järjestyksessä rakentaessaan kuvitteellisen maailman, jonka esikuvat on haettu nykypäivästä ja historiasta. Vaellustarinan jännitettä pitävät yllä jatkuvat ja muuttuvat uhkatekijät, joista pahin ja tuhoisin voi lopulta olla kertomuksen ydinryhmän sisäinen uhka, petos.

Ydinryhmän henkilöistä keskeiseksi nousee Lalli - vastarintaliikkeen majuri - jonka tehtävänä on johtaa lopulta New Yorkiin pyrkivää retkikuntaa. Lallissa yhdistyvät määrätietoinen johtaja, kova ja erinomainen taistelija sekä salaperäinen henkilö tavalla, mistä sankarit syntyvät.

Khilafa! Valtakunta on kirja, joka ei suhtaudu totalitarismiin suopeasti. Sen maalaama kuva maailmasta - ja Suomesta - on paitsi kauhistuttava myös mahdollinen. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510367032
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.