YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Fight! : vapaaottelua Suomesta
Ei saatavilla

Fight! : vapaaottelua Suomesta

Luoma, Sakari

Kadunmiehen mielikuva vapaaottelusta on karu; isot nakkikioskin kulmalta komennetut miehet hakkaavat toisiaan kehässä ilman sääntöjä, tekniikkaa tai itsesuojeluvaistoa. Mielikuva on väärä, sillä lajin taso on jo hyvän aikaa ollut myös Suomessa niin korkea, että vain kurinalainen huippu-urheilija voi siinä menestyä. ärimmäisen kova laji vapaaottelu toki on edelleen, mutta myös tarkasti säännöin rajattua kilpaurheilua.

Fight! pureutuu suomalaiseen vapaaotteluun ja kertoo niin lajin taustasta, säännöistä ja tekniikoista kuin sen harjoittelusta, valmentamisesta ja tuomaroinnista. Sekä tietenkin itse kilpailuista. änessä on sekä lajin pioneereja että sen nykyisiä suomalaisvaikuttajia.

Yhdysvalloissa vapaaottelu on jo ohittanut suosiossa ammattinyrkkeilyn, ja Suomessakin seurojen peruskurssit pursuilevat väkeä. Lisäpotkua lajille on tuonut amerikkalainen vapaaottelijoiden elämästä kertova tosi-tv-sarja The Ultimate Fighter ja sen keväällä starttaava suomalaisversio Sali.

Sakari Luoman esikoisteos Poket - Miehiä ovella 1955-2008 ilmestyi vuonna 2008.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510359716
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 797

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.