Jesse pentukoira

Jalo, Merja; Jalo, Marvi

Jenna on viimeinkin saanut rakkaan kultaisennoutajansa maahantuontitodistuksen, mutta paperi on kurjassa kunnossa, eikä siitä edes selviä, missä maassa Jesse on syntynyt. Hänen Riittatätinsä alkaa onneksi selvittää asiaa. Jenna odottelee jännittyneenä, sillä hän haluaa tietää kaiken Jessen pentuajoista. Jospa hänen unelmansa toteutuisi ja hän saisi valokuvia Jessestä pentukoirana!

Muutakin jännittävää on tekeillä. Munkkirinteille odotellaan arvovierasta, lady Ashfordia, jonka Munkkirinteen Elsa on tavannut Cruftsin kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Koirankasvattajana ansioitunut aatelisrouva tuntee Jessen isän Castleton Golden Snow’n, ja Jessen menneisyydestä alkaa paljastua yllättäviä asioita...

Jesse pentukoira on koirista ja koiratytöistä kertovan, vauhdikkaan ja hyväntuulisen Jesse-sarjan 12. osa. Sarjassa kohdataan monenlaisia koirafaneja mutta myös niitä, jotka eivät voi sietää koiria. Tästä syystä niin koiratytöt kuin heidän lemmikkinsäkin joutuvat välillä kohtalokkaisiin tilanteisiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510358993
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.