Frank viettelysten vaunussa

Juba

Juba heittää voltin kerien: syyskuussa ilmestyvässä sarjakuvaromaanissa Frank viettelysten vaunussa hänen piirrosjälkensä on vangitsevan naturalistinen ja uudet henkilöhahmonsa leiskuvan nelivärisiä. Tästä ihmissuhdepainotteisesta toimintaseikkailusta ei todellakaan puutu huumoria!

Uutuudessaan Juba pysyy sekä uskollisena verrattomalle tyylilleen että luo kokonaan uudenlaista sarjakuvaa. Tarinan keskiössä on mies nimeltäFrank. Mukana kuvioissa ovat myös Stella ja hänen ystävänsä Elle, jotka Frank tapaa shoppailunlomassa etelänmatkallaan.

Oman säväyksensä tarinaan tuovat jo parhaat päivänsä nähnyt näyttelijä, romanialaisruhtinatar Gabriela ja hänen kollegansa Henri Capote, eroottisten elokuvien ohjaaja.

Suuri totuus "Yksin olet sa ihminen" ei Juban kirjassa pidä paikkaansa: ihminen on aina jonkun kanssa, ja aina hukassa. Onnen etsintä on peräänantamatonta ja hulvattoman hauskaa alusta loppuun. Frank viettelysten vaunussa on kerralla hotkaistavaa lajia - syksyn 2010 sarjakuvasensaatio kaikille Viivi ja Wagner -faneille.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510355862
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.