YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Viimeiset kummisedät

Follain, John

Corleonen kylässä Sisiliassa syntyi väkivaltainen ja äärimmäisen vaarallinen mafiaperhe, joka ansaitsi rikoksillaan suunnattomia summia ja hallitsi kuristusotteellaan suurta osaa Italiasta. Sen keskushahmoina oli kolme miestä, jotka pitivät lakia pilkkanaan ja tuhosivat kaikki vihollisensa keinoista välittämättä.

Samoilla seudulla kasvaneen mafian pyhän kolminaisuuden tie päättyi vasta mafiajohtaja Bernardo Provenzanon pidätykseen huhtikuussa 2006. Kaikkien mafiapäälliköiden johtajan, capo di tutti capin, pidätys oli samalla suunnaton voitto viranomaisille, sillä hän oli pakoillut poliisia peräti 43 vuoden ajan.

Viimeiset kummisedät on henkeäsalpaavan paljastava kuvaus aikansa mahtavimman mafiaperheen ja sen kolmen keskeisen johtajan vaiheista. Mafian sisäpiirin toiminnan ohella teoksessa kerrotaan todellisen hengenvaaran alla tutkimuksiaan jatkaneista viranomaisista, jotka onnistuivat lopulta rikkomaan Corleonen mafiaa ympäröivän - ja sitä viimeiseen saakka suojelleen - pelon ilmapiirin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510349830
Ilmestymisvuosi: 2009

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.