YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Bonusraita

Benway, Robin

Mitä voi tavallisen tytön elämässä tapahtua, kun ex-poikaystävä kirjoittaa erosta sydänsuruissaan biisin, joka nousee soittolistojen kärkeen?

Kalifornialainen Audrey seurustelee saamattoman ja välinpitämättömän, bändissä viihtyvän poikaystävän kanssa. Kimpassa ei suju oikein hyvin. Eron jälkeen sydänsuruinen ex-poikaystävä kirjoittaa biisin, joka nousee kaikkien soittolistojen kärkeen ja soi joka paikassa. Aluksi Audreystä kavereineen on vain hauskaa, huvittavaa ja kummallista kun Audreystä lauletaan kaikkialla. Tilanne alkaa mennä kuitenkin aivan överiksi, koska ihmiset haluavat tietää kenestä biisi kertoo. Audrey ei saa olla rauhassa missään, paparazzit vaanivat, ja häntä mollataan kamalaksi, kun hän on mennyt jättämään niin suloisen, tunteellisen ja ihanan pojan. Kaikilla ventovierailla tuntuu olevan sanansa sanottavana tässä erossa. On tietysti ihan mukavaa, kun kutsuja erilaisten konserttien bagstageille satelee ja meikkifirmat lähettelevät ilmaisia huulikiiltoja, mutta erosta syyllistäminen alkaa kuitenkin muistuttaa julkkisvainoja. Lopulta Audreyn on pakko ottaa ohjat tiukasti omiin käsiinsä, sillä hän on vaarassa menettää pojan, josta todella pitää ja välit parhaan kaverin kanssa ovat myös menossa poikki. Lue selviääkö Audrey kaaoksesta...

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510346549
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.