YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lumen tytär

Aho, Tuulia

Yötuulen tyttären suusta ei tule sanoja. Tyttö kulkee eläinten joukossa, sihisee ja naksuttaa lintujen kielellä. Värikylläinen fantasiatrilogia saa loppunsa.


Ennakkotieto

Yötuulen tyttären suusta ei tule sanoja. Pellavatukkainen tyttö kulkee eläinten joukossa, sihisee ja naksuttaa lintujen kielellä. Outoa lasta pelätään. Miten suhtautua sellaiseen, jolla ei edes ole nimeä?

Samaan aikaan Yötuulen kaksoisveli Musta Haukka tuntee vanhuuden venyttelevän jäsenissään. Shamaani on unohtanut kutsusanat, eivätkä voimat riitä henkimatkoille tuonpuoleiseen. Ja nyt jos koskaan Musta Haukka tarvitsisi voimiaan.

Yhdessä sammalväkeen kuuluvien Villavan ja Vesikon kanssa Lumen tytär ja shamaani vaeltavat tapaamaan Sanojen vartijoita. Matkalla he kohtaavat Tiiran, joka on pakomatkalla ja jonka Lumen tyttären valkea palmikko lumoaa. Vihreältä mereltä Tiira uskoo löytävänsä sanat lakien kirjoittamista varten. Niitä tarvitaan, jotta kotikonnuille voisi koittaa oikeudenmukaisemmat ajat.

Lumen tytär on upea lopetus Tuulia Ahon värikylläiselle fantasiatrilogialle. Sen aikaisempia osia ovat Kuikansulka (2005) ja Pääsky ja Yötuuli (2006).


Iskulause

”Kaikki kutsuivat tyttöä vain Lumen tyttäreksi odottaessaan, että hänen vaikenemisensa päättyisi.”

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510345108
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.