YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Nuori samurai Soturin tie
Ei saatavilla

Nuori samurai Soturin tie

Bradford, Chris

Vuonna 1611 Japanin saariryhmästä liikkuu eurooppalaisten keskuudessa vain villejä huhuja. 12-vuotias Jack Fletcher ja hänen isänsä matkaavat purjelaiva Alexandrian kannella kohti suurta tuntematonta, kun alus haaksirikkoutuu hurjan myrskyn jälkeen. Huppupäisten ninjojen hyökkäys laivalle koituu Jackin isän ja muun miehistön kohtaloksi, mutta nuorukainen pelastuu kuin ihmeen kaupalla.

Samuraimestari Masamoto Takeshi ottaa Jackin yllättäen suojiinsa, mutta pojan koettelemukset vieraalla maaperällä ovat vasta alussa. Jack aloittaa vaativan opintien miekan mestariksi, vaikka uusi samuraioppilas joutuu taistelemaan myös muiden oppilaiden ennakkoluuloja vastaan. Soturin tien ei tule ollakaan helppo, sillä jokainen vastoinkäyminen lujittaa pojan taitoja ja ymmärrystä. Ennen pitkää Jack kohtaa myös isänsä surmaajan...

Näillä näkymin kolmiosaiseksi laajeneva Nuori samurai johdattaa lukijan vauhdikkaalla mutta viisaalla tavalla itämaisten kamppailulajien ja japanilaisen kulttuurin pariin - taustalla vaikuttavaa filosofiaa unohtamatta. Englantilaisen Chris Bradfordin luja asiantuntemus näkyy ensimmäisestä miekanvilahduksesta aina jännittäviin taistelukohtauksiin saakka.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510341520
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.