YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kleopatra
Ei saatavilla

Kleopatra

Schiff, Stacy

Hän oli Välimeren varakkain johtaja ja aikansa vaikutusvaltaisin nainen. Hän oli ovela strategi ja taitava neuvottelija ja hän siirteli rajoja uudelleen. Hän oli kahdesti naimisissa, molemmilla kerroilla veljensä kanssa. Ensimmäistä vastaan hän julisti sodan ja toisen hän myrkytti. Hänellä oli elämässään kaksi vuodekumppania, Julius Caesar ja tämän seuraaja Marcus Antonius, molemmat tahoillaan naimisissa. Alle nelikymmenvuotiaana hän surmasi itsensä käärmeen myrkyllä.

Shakespeare ja Shaw ovat panneet sanoja hänen suuhunsa, Michelangelo ja Elizabeth Taylor antaneet hänelle kasvot. Taiteilijoiden ja käsikirjoittajien luoma kuva on tehokkaasti peittänyt alleen Kleopatran todellisen luonteen ja olosuhteet, joissa hän eli.

Aiemmin muun muassa Antoine de Saint-Exupérystä kirjoittaneen Stacy Schiffin on sanottu määritelleen Kleopatra-teoksellaan elämäkertakirjoittamisen uudet standardit. Kleopatra on terävä, älykkäästi ja nautinnollisen analyyttisesti kirjoitettu lukuteos, joka on ansainnut paikkansa kriitikoiden suosikkina ja lehtien suosituslistauksissa. Pulitzer-palkittu, New Yorkissa asuva Stacy Schiff osoittaa, että vahvasti kirjoitettuna, mitään kumartelemattomana totuus voi olla tarua ihmeellisempää. Kleopatrasta ollaan valmistelemassa massiivista kokoillan elokuvaa, jonka pääosaan on kiinnitetty Angelina Jolie.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510338674

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.