YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kotiinpaluu

Schlink, Bernhard

Suuret tarinankertojat eivät ole kuolleet. Sen todistaa Bernhard Schlink mieleenpainuvalla laaturomaanillaan. Peter asuu Saksassa äitinsä kanssa, hänen isänsä on kadonnut sodassa. Lomansa poika viettää isän vanhempien luona Sveitsissä. Siellä hän lukee kertomusta sotilaasta, joka palaa kotiin Siperiasta vain huomatakseen, että hänen vaimollaan on uusi mies ja perhe. Tarina tekee Peteriin sävähdyttävän vaikutuksen, harmi vain, että sen loppu on kadonnut.

Aikuisena Peter alkaa etsiä puuttuvaa tekstiä ja sen kirjoittajaa, miestä joka on aina osannut peittää jälkensä. Peterin tie vie Yhdysvaltoihin ja Siperiaan selvittämään lähihistoriaa - ja samalla omaa menneisyyttään.

Bernhard Schlinkin ajatuksia herättävän romaanin teemana ovat isän ja pojan suhde salaisuuksineen, rakkaus, sota ja rauha. Schlink luo romaaniin vahvan jännitteen, juoneltaan teos on salaperäinen ja yllättävä. Schlinkin aikaisempi suuri tarina Lukija (1998) oli maailmanmenestys. Tekeillä olevan Lukija-elokuvan ohjaa Stephen Daldry, pääosissa ovat Kate Winslet ja Ralph Fiennes. Schlinkiltä on suomennettu myös novellikokoelma Neuvoton sukupolvi (2001).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333952
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 844 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.