YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Soulmies sänkipellossa

Mäkelä, Matti

”Tästä kaikesta saa varmaankin sen käsityksen, että minäkin pidän itseäni jonkinlaisena kirjailijan alkuna ja voin lyhyesti kertoa, että niin pidänkin."

Syksyllä 1967 kuusitoistavuotias maalaispoika Etelä-Pohjanmaan Honkakylästä väittelee uskonnollisista kysymyksistä vanhempien kanssa, katsoo naapurissa miss Skandinavia-kisoja, kuuntelee 12 kärjessä.

Kahdessa vuodessa Honkakylän hippien päässä muuttuu kaikki. Poika löytää veljensä kanssa joogan, harjoittelee yhden kappaleen viikossa kitaralla ja isometrisellä menetelmällä rintalihaksia. Tansseissa käydään, tytöt pysyvät etäällä. Poika lukee paljon ja luulee jo kirjoittavansa kuin Proust.

Kirjailija Matti Mäkelän nuoruuden päiväkirjat on dokumentti nuoresta miehestä, joka oli ”parhaassa leimautumisiässä”, 17-vuotias, hulluna vuonna 1968. Muistiinpanot alkavat tunnetusta historiallisesta ajasta, paikka on hiljaisen maalaiskylän talvinen yläkamari.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333013
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.