YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lontoon musiikkiopas

Musto, Ilpo

Tätä on kaivattu - ja pitkään! 

Lontoo on jokaisen levynkeräilijän ja rockin nimeen vannovan musamatkailijan mekka. Kaupunki on valtava, aikaa uusien levykauppojen ja klubien etsimiseen niukasti ja 80-luvun interrail-matkalla laaditut muistiinpanot ovat jo pahasti vanhentuneet. Tuttu ja turhauttava tilanne? 

Lontoon musiikkiopas päästää uteliaan ristiretkeilijän tästä pinteestä. Kirja toimii kaupunkioppaana muiden muassa Sohon, Camden Townin ja Notting Hillin kiehtoviin kortteleihin sekä metropolin vähemmän tunnettuihin luoliin. Lontooseen matkaa suunnittelevan kannattaa tutustua kirjaan jo lempinojatuolissaan. Runsain valokuvin varustettu opas pitää sisällään ajankohtaista ja asiallisen johdattelevaa materiaalia kaupungin tärkeimmistä konserttimestoista, klubeista ja levykaupoista sekä paljon muuta pientä ja hauskaa triviaa. Kirjassa sivutaan lisäksi niin äänilevyn, sähkökitaran kuin hittilistojen syntyhistorioita. Myös Lontoossa asuneet, levyttäneet ja keikkailleet suomalaisartistit kertovat avoimesti omista kokemuksistaan. 

Ilpo Musto on Lontoossa jo yli 30 vuotta asunut freelancertoimittaja ja valokuvaaja, joka on ikuistanut satoja tunnettuja rocktähtiä ja esitellyt aiemminkin lehtiartikkeleissaan suurkaupungin rokkimaailman kuhinaa. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510325896
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.