YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

What a feeling! = Ambiances finlandaises = Was für ein Gefühl!

Koskimies, Tiia ; Dixon, Roderick

What a Feeling esittelee tämän päivän Suomea ja suomalaisia ulkomaalaisille lukijoille. Tavoitteena on antaa Suomeen tutustuvalle aito ja ajanmukainen kuva suomalaisuudesta sellaisena kuin me sen itse koemme. Pohjoisen kansan omaleimaista elämäntapaa avataan kirjassa vuodenaikojen rytmiä seuraten. 

Kevättalvi innostaa avantouintiin ja pilkkimiseen, ja säiden lämmetessä suomalainen juhlii pääsiäistä ja vappua. Kesä kutsuu tutustumaan kauniiseen Helsinkiin ja herkuttelemaan jäätelöllä. Syksyllä suomalainen luonto tarjoaa väriloistoa sekä kadehdittavan määrän herkullisia marjoja ja sieniä. Vuosi huipentuu jouluun, joka kokoaa suomalaiset yhteisen pöydän ääreen. 

Kirjan runsas valokuvakuvitus ikuistaa suomalaiset elämykset upeasti kevään valosta vehreään kesään ja syksyn väriloistosta lumen ja jään peittämiin maisemiin. Ruokaresepteissä opastetaan muun muassa siman, pullan ja kalakeiton valmistamisessa. Myös lahjaksi ja tuliaiseksi sopivan kirjan tekstit on kirjoitettu kolmella kielellä: englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510324837
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 42

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.