YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hevonen: Ensimmäinen oppaani
Ei saatavilla

Hevonen: Ensimmäinen oppaani

Kaimio, Tuire

Eläinkouluttaja Tuire Kaimion ja valokuvaaja Minna Tallbergin Hevosen kanssa (2005) on tuoreudestaan huolimatta ehtinyt jättää jälkensä suomalaiseen hevoskulttuuriin. Teoksen myötä on syntynyt kysyntää samanhenkiselle lapsille suunnatulle kirjalle. Hevonen. Ensimmäinen oppaani on runsaasti kuvitettu, 8-13-vuotiaille hevostytöille ja -pojille suunnattu kotimainen kokonaisjohdatus hevosten maailmaan.

Hevosharrastus aloitetaan usein ratsastuskoulusta. Ne eivät kuitenkaan voi tarjota kaikkea sitä tietoutta, joka tallilla viihtyvän lapsen olisi hyvä muistaa. Nyt ilmestyvä opas selvittää hevosten maailmaa myös ratsastustunnin ulkopuolelta. Siitä selviävät turvalliset tavat taluttaa, puhdistaa kaviot ja nousta ratsaille. Havainnolliset kuvasarjat helpottavat tulkitsemaan niin turvallaan tyrkkivien kuin luimistelevienkin silkkiturpien eleitä. Kirjassa opastetaan arkisissa ongelmatilanteissa, muistutetaan käytöstavoista hevosten kodissa ja opastetaan hevospelon kanssa kamppailevia. Kirjan lähestymistapa on harvinainen; se tarjoaa paljon vinkkejä, mitä kaikkea hevosen kanssa voi puuhata ratsastamisen lisäksi.

Lapsilla on hevosharrastajina omat kiinnostuksenkohteensa. Siksi kirjan testilukijoina on käytetty innokasta joukkoa tuoreimman polven hevos- ja poniharrastajia.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320396
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.