YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mahabad : kuu, aamusumu ja rakkaus

Saraste, Heini

Mahabad Namiq eli kurdistanilaisen pikkutytön elämää, kunnes sota pyyhkäisi yli Irakin. Kurdeihin kohdistuneiden toistuvien vainojen seurauksena hänen perheensä aloitti pakomatkansa Turkin kautta Suomeen. Pakolaisuudesta ja värikkäistä elämänkokemuksista syntyi toimittaja Heini Sarasteen kirjoittama monivaiheinen teos, johon hän tallensi ystävänsä kertomuksia sodasta, juurettomuudesta, epävarmuudesta ja pelosta. Tarinan kääntöpuoli muodostuu kyvystä löytää, rakentaa ja olla onnellinen.

17 vuotta Suomessa asunut Mahabad on opetellut uuden kielen ja kulttuurin, mutta ei ole unohtanut taustaansa. Kuu, aamusumu ja rakkaus on läpileikkaus monikulttuuriseen maailmankuvaan ja uskontoon, jossa huivin ei tarvitse ahdistaa. Se on myös kuvaus rakkaudesta, jonka todentumiseen tarvittiin kaksi avioliittoa, kuudet häät ja byrokratian rattaat kääntävä rautainen tahto. Ennen kaikkea se on koskettava selviytymistarina oman sisäisen passinsa löytäneestä nuoresta naisesta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510319932
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.