YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Rakasta minut

Schatz, Roman

Totta puhuakseni elämäni alkoi kohtalaisen huonosti. Äidillä ja minulla oli ollut tapana polttaa askillinen tupakkaa päivässä koko raskauden ajan. Jos olisin osannut puhua, ensimmäiset sanani olisivat olleet: "Antakaa minulle rööki, perkele!" 

Hieman Roman Schatzin oloinen mies saa näin alkunsa saksalaisen pikkukaupungin sairaalassa. Samaisen miehen vaiheita seurataan tässä Romanin romaanissa keski-ikään asti. Läheiset ihmissuhteet niin vanhempiin kuin tyttö- ja naisystäviin tulevat kuitatuiksi siinä, missä työsuhteetkin – aina Helsingin Saksalaisesta vanhainkodista Suomen Yleisradion kautta omaan reppufirmaan asti. 

Sillä Suomeen vie tämän sunnuntailapsen tie, Berliinin kautta kierrättäen ja nais(t)en perässä juosten. 

Luvassa on täysin naurettavaa tarinointia, josta ei puutu surumielistä pohjavirettä. Eivätkä katolilainen ja luterilainen uskonto, miehen ihmeellinen seksuaalisuus eivätkä varsinkaan saksalaisten ja suomalaisten väliset suhteet todellakaan jää käsittelemättä. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510317631
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.