The NightMare room Pelon pelit (trilogia 1)

The NightMare room Pelon pelit (trilogia 1)

R.L. Stine

Pitelet käsissäsi avainta värisyttävän kauhun maailmaan. Jätä taaksesi kaikki tuttu ja turvallinen. Avaa ovi kauhuun. Aina on tilaa vielä yhdelle… PAINAJAISHUONEESSA. 

Kaksitoista erittäin älykästä ja kunnianhimoista nuorta on valittu osallistujiksi selviytymiskilpailuun nimeltä Life Games. Heillä on vastassaan kisan ja sen tapahtumapaikkana olevan aution trooppisen saaren haasteet – sekä saarella asuva paha, joka jo odottaa seuraavaa uhriaan. 

April ei malta odottaa kilpailun alkamista. Hän tietää selviytyvänsä tiukkojen fyysisten haasteiden ja 100 000 dollarin pääpalkinnon voittajaksi. Mutta hän ei tiedä kisan pian muuttuvan totiseksi taisteluksi elämästä ja kuolemasta. 

Kuka selviytyy voittajaksi? 

R. L. Stine on maailman menestyneimpiä nuortenkirjailijoita. Hänen teoksiaan on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta. THE NIGHTMARE ROOM -kauhusarjassa Stine vie lukijansa maailmaan, jossa painajaiset muuttuvat todeksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510317143
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.