YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Polkupyörälähetti

Hoag, Tami

Pitkän päivän päätteeksi polkupyörälähetti Jace Damon saa viimeisen keikkansa. Lenny Lowell, Los Angelesin alhaisimpien nilkkien ja taparikollisten puolustusasianajaja tilaa pikatoimituksen LA:n syrjäkujille. Lähetys jää kuitenkin toimittamatta, kun Jace saa peräänsä hengenvaarallisen auton ja luotisateen. Jacella on jotain, mitä tappaja saalistaa ihmishenkiä säästämättä: totuus, joka pimeän rahan, korruption ja sensaatioiden kaupungissa voi olla kuolemaksi. Ja kun ruumiita alkaa tulla, lähetin kannoilla on pian myös LA:n poliisin murharyhmä ja salaperäinen rikostutkija Kev Parker.

Tappajalla ei ole mitään menetettävää, mutta Jacella pelissä on oma ja 10-vuotiaan pikkuveljen elämä, ja Parkerin panoksena vaiheikas poliisin ura. Kuka saa viimeisen siirron pelissä, jossa voittajia ei ole?

Tami Hoag on yhdysvaltalainen jännityskirjailija, jonka trillerit tunnetaan terävistä juonista ja sympaattisista sankareista. Hoagin jokainen kirja liki kahden vuosikymmenen ajalta on ollut myyntimenestys, ja keväällä 2006 hänen neljäs suomennettu romaaninsa Polkupyörälähetti nousi ykköseksi The New York Timesin pokkareiden bestseller-listalla. Polkupyörälähetti sijoittuu Los Angelesiin, Tami Hoagin nykyiseen kotikaupunkiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510314715
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.