YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Rymyretki - Huller om buller

Cacciatore, Raisa; Hyvärinen, Lea; Mäkelä, Jukka; Penna, Osmo

Rymyretki on suunniteltu tukemaan alle yksivuotiaan itsetuntoa ja aikuisen ja lapsen vuorovaikutusta. Kuvien muodot ja värit tarjoavat alle vuoden vanhalle lapselle hauskaa ja haastavaa katseltavaa.

Teksteissä kannustetaan aikuista koskettamaan lasta hyvällä tavalla. Näin vauva oppii rakastamaan ja arvostamaan itseään. Aikuisen katseesta vauva lukee, onko hän hyväksytty. Turvallinen kosketus luo fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Miehen kosketus on erilainen kuin naisen ja vauva kaipaa vuorovaikutusta kummankin kanssa.

Kirja pohjaa Väestöliiton Miehen Aika ja Perheverkko -toiminnoista saatuihin kokemuksiin ja asiantuntemukseen, jota kirjan tekijöillä on lapsen ensimmäisestä elinvuodesta koulutuksensa ja vanhemmuutensa kautta. Rymyretken on ideoinut lastenpsykiatri, Seksuaaliterveysklinikan asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore. Kirjan on kuvittanut AD, graafinen suunnittelija Osmo Penna. Tekstistä vastaa varhaisen vuorovaikutuksen ja kosketuksen asiantuntija, lastenpsykiatri, lastenpsykoterapeutti, Theraplay-terapeutti Jukka Mäkelä ja vauvan näön asiantuntijana on toiminut silmätautiopin dosentti, LKT Lea Hyvärinen. Ruotsinkielisen käännöksen on tehnyt kätilö Susanne Ingman-Friberg. Kielentarkistus: Marianne Saanila.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510311790
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.