YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Työhyvinvointi tuloksen tekijänä

Työhyvinvointi tuloksen tekijänä

Otala, Leenamaija; Ahonen, Guy

Kilpailussa pärjäävät parhaiten organisaatiot, joissa osaamiseen ja hyvinvoinnin kehittämiseen panostetaan. 

Yhä suurempi osa ihmisistä tekee tietotyötä, jossa tuloksen ratkaisevat osaaminen, kyky ja halu tehdä yhteistyötä sekä saavuttaa tuloksia. Ihmiset, heidän osaamisensa ja innostuksensa muodostavat henkilöstöpääoman, jonka merkitys yritysten menestymiselle ja kehittymiselle korostuu tulevaisuudessa yhä enemmän. Ei riitä, että koneet ja prosessit ovat huippuunsa viritettyjä. Kilpailuetu saavutetaan kuitenkin ihmisten kautta. 

Työhyvinvoinnin puute on liiketoimintariski. Mutta kuinka työhyvinvointi saadaan jatkuvasti näkymään yrityksen tuloksessa ja menestymisessä? Entä kuinka työhyvinvointia käytännössä kehitetään? 

Työhyvinvointi tuloksentekijänä osoittaa, miten työhyvinvointi vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn. Kirjan uusittu painos pureutuu kuvaamaan aineetonta pääomaa erityisesti ihmisten osaamisen ja työhyvinvoinnin kannalta. Aineetonta pääomaa tarkastellaan henkilöstöpääomana, rakennepääomana ja suhdepääomana, joita tavoitteellisesti kehittämällä ja johtamalla voidaan kasvattaa yrityksen arvoa. 

Tekn. tohtori Leenamaija Otala on työyhteisöjen ja osaamisen kehittämisen asiantuntija, joka toimii tiedon ja osaamisen johtamisen ma. professorina Teknillisessä korkeakoulussa ja yliopettajana Stadiassa. Kauppat. tohtori Guy Ahonen on erikoistunut henkilöstötalouteen ja toimii osaamisen johtamisen professorina Svenska Handelshögsskolanissa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510311592
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 69.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.