Lakikielen sanakirja suomienglanti
Ei saatavilla

Lakikielen sanakirja suomi–englanti

Joutsen, Matti

? Neljäs, uudistettu ja laajennettu laitos, jota varten on erityisesti tarkistettu ja täydennetty Euroopan yhteisöä koskevaa sanastoa. Sanakirjassa on myös ajantasaistetut käännökset Suomen viranomaisten, hallinnollisten yksiköiden ja yhteisöjen nimistä. 
? 25 000 hakusanaa, 18 000 esimerkkilausetta. 

Uudistettu ja laajennettu lakikielen sanakirja kuuluu jokaisen englantia tarvitsevan ja käyttävän lakimiehen, viranomaisen, kääntäjän ja liike-elämässä toimivan perustyövälineisiin. Tämä lakikielen sanakirja kattaa mahdollisimman laajasti oikeustieteen eri alat, mm. kauppaoikeuden, perhe- ja perintöoikeuden, rikosoikeuden, hallinto-oikeuden, kansainvälisen yritysoikeuden ja eurooppaoikeuden. Lisäksi sanakirjassa on termejä talous- ja liike-elämän, valtiotieteen ja humanististen tieteiden aloilta. 

Sanakirja on erityisesti laadittu niille, jotka kääntävät Suomen lainsäädäntöä ja oikeusjärjestelmää koskevia tekstejä englanniksi. Englanninkielisten vastineiden valinnassa on lähtökohtana ollut englantilainen oikeus ja kirjoitusasu. 

Sanakirjan tekijä OTT, VTK Matti Joutsen on oikeusministeriön kansainvälisen yksikön johtaja ja aktiivisesti mukana mm. Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja Yhdistyneiden kansakuntien työskentelyssä. Päätyönsä ohella hän on toiminut useiden vuosikymmenien ajan erityisesti oikeudellisten tekstien kääntäjänä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510309612
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 89.5038

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.