Kylmä iho
Ei saatavilla

Kylmä iho

Sánchez Piñol, Albert ; Partanen, Anu

Yksinäinen saari lähellä Etelämannerta, täysin eristyksissä muusta maailmasta. Nuori mies, joka pyrkii pakoon menneisyyttään, saapuu sinne sääaseman hoitajaksi. Saarelta löytyy vain majakanvartija, ja hän on suunniltaan järkytyksestä. Hän ei kykene kertomaan, mitä on tapahtunut, mutta yksi asia on selvä: saarella olijat ovat hengenvaarassa. Mikä heitä uhkaa? 

Sánchez Piñolin tiivistunnelmainen esikoisteos yhdistää trilleriä, fantasiaa ja filosofiaa. Sitä on verrattu Conradin Pimeyden ytimeen, Stevensonin Robinson Crusoeen sekä Lovecraftin ja Vernen teoksiin. “Tarvitsemme hirviön, jotta tietäisimme keitä olemme. Hirviö on peili, joka näyttää meille omat pimeät puolemme”, kirjailija itse sanoo. 

Albert Sánchez Piñol on syntynyt Barcelonassa vuonna 1965. Hän on Afrikan-tutkimukseen erikoistunut antropologi. Kylmä iho on hänen ensimmäinen romaaninsa, josta tuli oitis sekä lukevan yleisön että kriitikkojen suosikki ja kansainvälinen myyntimenestys. Alunperin katalaanin kielellä kirjoitettu teos on käännetty lähes kolmellekymmenelle kielelle, ja se voitti Ojo Crítico de Narrativa -palkinnon vuonna 2003. Teos on trilogian ensimmäinen osa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510307960
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 846 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.