YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Suomen sieniopas
Ei saatavilla

Suomen sieniopas

Niemelä, Tuomo - Salo, Pertti - Salo, Ulla

Sienimaailma kaikessa kirjossaan: ruokasienten lisäksi esitellään laajasti muitakin sienityyppejä. Havainnolliset värikuvat, tuorein sienitieto ja lähes 900 lajia!
Ota sienestämisen avuksi uusi, kattava ja kotimainen sieniopas!
Suomen sieniopas käsittelee aihettaan poikkeuksellisen monipuolisesti. Sen avulla löydät kaipaamasi sienet niin ruokapöytään kuin lukuisiin muihin käyttötarkoituksiin. Herkkutattien, keltavahveroiden, kultarouskujen ja muiden ruokasienten lisäksi kirjassa esitellään laajasti muitakin sieniryhmiä nahakoista kääpiin ja maljakkaisiin, pienistä ja puisevista kotelosienistä ruoste-, noki- ja härmäsieniin.
Tieto-osassa kerrotaan sienten elintavoista ja -ympäristöistä, uhanalaisuudesta ja myrkyllisyydestä, sienten keräämisestä ja säilömisestä sekä käytöstä ennen ja nyt.
Lajiosassa esitellään valokuvin noin 900 sienilajia vinokkaista vahveroihin ja vahakkaista valmuskoihin. Lajikohtaisista teksteistä selviävät tuntomerkit, esiintymistiedot, käytettävyys sekä arvo ruokasienenä. Mukana on useita vasta äskettäin löydettyjä uusia lajeja sekä yleisimmät matkijasienet, joiden kanssa sienestäjän on syytä olla varuillaan. Kaikkiaan Suomen sienioppaan myötä tutuksi tulee tuhatkunta kotimaista sienilajia erityispiirteineen.
Kirjan tekijät ovat sienimaailman suomalaisia asiantuntijoita ja eturivin sienitutkijoita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510303597
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 675
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.