YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lirael

Nix, Garth

Valitseeko kulkija tiensä
vai tie kulkijansa?


14 vuotta täyttävä Lirael ei tunne itseään oikeaksi clayrien tyttäreksi sinisessä lapsentunikassaan. Valkoisiin kaapuihin saavat pukeutua vain ennusnäön lahjalla armoitetut yhteisön jäsenet. Epätoivoinen Lirael harkitsee jo päiviensä päättämistä, kun hän kuulee vahingossa jalosäätyisten vieraiden tuomat hälyttävät uutiset lännestä. Manaaja harjoittaa vapaata taikuuttaan kenenkään estämättä ja herättää henkiin vainajien armeijoita, jotka uhkaavat Vanhan valtakunnan läänejä.

Saatuaan työtä kirjastoapulaisena Lirael ryhtyy omin päin ratkomaan suljettujen ovien salaisuuksia. Lohduttomalla matkallaan – apunaan vain teräväkielinen Kuriton Koira – hänen on pian otettava koko valtakunnan tulevaisuus harteilleen.

Kuningas Sieran pojalla, prinssi Samethilla, on omat huolensa. Häntä ahdistaa velvoite ryhtyä oikeaoppiseksi abhorseniksi ja manaajien karkottajaksi, kuningataräitinsä Sabrielin seuraajaksi. Mutta kohtalo kuljettaa hänen tielleen kauniin nuoren naisen, joka tuntee seitsemän maagisen kellon äänet...

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302644
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.