Aatehistoria

O?’Donnell, Kevin

Mistä maailmankaikkeus koostuu? Mikä on elämän tarkoitus? Miten ihmisten tulisi elää? Aatehistoria on tiivis ja yleistajuinen kuvaus ajatusten historiasta muinaisajoista nykypäivään. Kirja antaa selkeän yleiskuvan niistä filosofian, uskonnon ja etiikan aatteista ja ajattelijoista, jotka aikojen kuluessa ovat eniten muokanneet ihmiskunnan elämää ja maailmankuvaa. 

Kevin O’Donnell on anglikaanipastori, joka on teologian lisäksi opiskellut filosofiaa Manchesterin ja Oxfordin yliopistoissa. Hän on myös opettanut filosofiaa koululaisille ja kirjoittanut oppaita eri aiheista, mm. Descartesin ajattelusta.


Ennakkotieto

Esihistoriasta näihin päiviin on maailmassa ollut kovin erilaisia käsityksiä siitä, mistä maailma on tehty, mikä on elämän tarkoitus ja miten ihmisten pitäisi elää. Aatehistoria seuraa aatteiden historiaa muinaisajoista nykyhetkeen. Se käsittelee innostavalla ja selkeällä tavalla filosofiaa, uskontoa ja etiikkaa. Kirja esittelee aikansa mullistavimmat ajattelijat ja kiinnostavimmat näkemykset ytimekkäästi ja helposti omaksuttavina, tiiviinä kappaleina. Kirjassa on nelivärikuvitus ja lukemista helpottava sanasto.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510290002
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 90.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Yleinen historia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.