Kohtalokas lento
Ei saatavilla

Kohtalokas lento

Reichs, Kathy

Matkustajakone on pudonnut Pohjois-Carolinan vuorille. Tempe Brennan kuulee uutisen autoradiostaan ja ehtii ensimmäiseksi paikalle. Oikeusantropologina ja katastrofiryhmän jäsenenä hänen tehtävänään on etsiä, lajitella ja tutkia onnettomuuden surullisia jäännöksiä. Kaiken keskellä Tempeä kalvaa huoli siitä, ettei hänen tyttärensä Katy vastaa puhelimeen. Katy opiskelee samassa yliopistossa kuin koneessa ollut nuorten urheilijoiden joukkop.


Aiheuttiko maahansyöksyn pommi vai pelkkä tekninen vika? Erikoisen mutkikkaaksi jutun tekee puistattava todiste, jonka Tempe löytää läheisestä metsästä. Ja vielä: oliko koneessa kuljetetulla vangilla osuutta tapahtumaan? Näitä pohtiessaan Tempe tulee porautuneeksi syvälle paikkakunnan politiikkaan ja historiaan. Pian hän huomaa, että muutamat tahot yrittävät jarruttaa hänen tutkimustaan. Onko Tempe Brennan pääsemässä liian lähelle salattua totuutta?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510282052
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.