Salainen aapinen

Huovi, Hannele; Wäre, Mervi; Töllinen, Markku

Erityisopetukseen tarkoitettu Salainen aapinen on vastaavaa yleisopetuksen Salaista aapista (WSOY) helpompi. Kaikki tekstit ovat suuraakkosin. Aapisessa on yhdellä sivulla vain vähän tekstiä, ja tekstit vaikeutuvat tavanomaista hitaammin tavu-, sana- ja lausetasolla. 

Erityistä tukea tarvitseville tehty Salainen aapinen on lähes samannäköinen kuin yleisopetuksen kirja. Kaikille oppijoille on mahdollista näin tarjota yhteinen kokemusmaailma. Salaisessa aapisessa Sisu-kissa, Samu, Alisa ja muu ullakon väki oppii lukemisen ohella yhdessä tärkeitä asioita ystävyydestä, tunteista ja erilaisuudesta. 

Erityisopetukseen tarkoitettu kirja palvelee iältään, valmiuksiltaan tai kieleen liittyvien kokemusten suhteen erilaisia oppijoita. Joidenkin kohdalla aapisen käyttö voi tarkoittaa oppimisen valmiuksien tai kielellisen tietoisuuden kehittämistä, toisilla taas yksilöllistä lukemisen ja kirjoittamisen harjoittelua. 

Salainen aapinen etenee seitsemän kirjainjakson harjoittelun mukaisessä järjestyksessä. Kirjan loppuosan Enon kuntokoulu soveltuu äänne-kirjainvastaavuuden, tavujen, sanojen ja lyhyiden lauseiden kertaavaan ja eriyttävään harjoitteluun.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510278918
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 882

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.