Aamu, Inka ja ihana Ilari

Huhtala, Tarja

Aamu ja Inka ovat molemmat korviaan myöten rakastuneita Ilariin, Inkan kirpputorilöytöön, jolla on paitsi maailman seksikkäin hymy myös ihanimmat suklaasilmät.

Jo vuosia viheraatetta ja vegetarismia kannattaneen Inkan mielestä Ilari, Operaatio Vapaan Luonnon aatteellinen johtaja, kuuluu hänelle. Aamu taas on kiinnostunut Ilarista siksi, että tämä on jo ihan aikuinen mies eikä mikään Kenin tapainen pikkujätkä. Kun Aamu alkaa saada tunteisiinsa vastakaikua, hän uskoo Inkan kuvioista heivaamisen olevan vain ajan kysymys.

Ilari on aluksi imarreltu kahden kauniin neitokaisen keskinäisestä kisailusta, mutta sekä Aamun että Inkan alkaessa osallistua yhä aktiivisemmin OVL:n tempauksiin hän joutuu omantuntonsa kanssa kahden. Kumman Ilari valitsee mielitietykseen? Vai onko hän mahdoton kesytettävä – ikuinen oman tiensä kulkija?

Aamu Korhosen, Inka Haapalan ja Ilari Pesosen tarina on Salatut elämät -sarjan seitsemäs kirja. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Miia & Saku (2000), Siljan jenkkivuosi (2001), Kallen inttivuosi (2001), Aamun uudet kuviot (2001), Saku ja suuri suru (2002) sekä Teemun tarina (2002).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510277737
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.