Georg Malmstén - Suomen iskelmäkuningas

Warsell, Sakari

Georg Malmstén (1902–1981) on suomalaisten rakastama ikoni, monumentti, Molli-Jori ja Sörkan Sibelius. Malmstén oli 1930-luvun ehdoton iskelmäkuningas, joka muistetaan edelleen maaseudulla Dallapé-orkesterin valkofrakkisena kapellimestarina ja laulusolistina. Charmantti Suomen Chevalier viihdytti myös elokuvissa ja televisiossa.

Malmsténin musiikillinen skaala ulottui taidemusiikista revyyhyn, operetista tunnelmallisiin laulelmiin ja iskelmistä lastenmusiikkiin. Hänen valssinsa ja foxtrottinsa, tangonsa ja jenkkansa ovat johdattaneet kansaamme kieltolakiajoista sotavuosien ja jälleenrakennuskauden kautta 2000-luvun Suomeen, jossa edelleen tanssitaan hänen säveltensä siivittämänä.

Kirjassaan Georg Malmstén – Suomen Iskelmäkuningas musiikkitoimittaja Sakari Warsell hahmottaa tämän monipuolisen musiikkimiehen elämää ja työtä yhtä hyvin historiallista taustaa vasten kuin muusikon ja ihmisen näkökulmasta. Kuljemme Malmsténin jalanjäljissä aina tsaarinajan Helsingistä päähenkilön juhlavuoden 2002 tapahtumiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510273005
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.