YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Douve puhuu

Donnefoy, Yves

Esittelyteksti

Myyttisiä runoja, jotka rakentuvat tulesta, virroista ja autiomaasta. Nykylyriikan korkeinta kärkeä, kumisevaa sanan magiaa. Suom. Helena Sinervo.


Ennakkotieto

Toursissa vuonna 1923 syntynyt Yves Bonnefoy on sukupolvensa merkittävin ranskalaisrunoilija. Hän on julkaissut hämmästyttävän laajan tuotannon runoutta ja esseistiikkaa, jonka aihepiiri ulottuu kuvataiteista runouteen ja teatteriin. 

Alunperin matematiikkaa ja filosofiaa opiskellut Bonnefoy peri Roland Barthesin arvostetun oppituolin Collège de Francessa, missä hän opetti poetiikkaa kunnes jäi eläkkeelle vuonna 1993. 

Runoilijana Bonnefoy on ennemmin myyttien luoja kuin käsitteellinen ajattelija. Hän rakentaa omaperäisen maailman, jonka elementtejä ovat mm. virta, maa, tuli ja autiomaa. Runoilija Helena Sinervon käännöksissä Bonnefoyn runojen maaginen henki - yhdistelmä vaistoa ja rakenteen tajua - puhuttelee meitä loistavalla suomen kielellä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510267639
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.