YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kirjoita, vaikuta, menesty!

Lundberg, Tom

Uusi ja sisällöltään puhuttelevan moderni teos jokaiselle kirjoittajalle, joka haluaa syventää tietojaan vaikuttamisesta ja vakuuttamisesta. Opi kirjoittajamaan tehokkaammin, laajentamaan yleisöäsi ja nostamaan ammatillisia standardejasi. Ole oman juttusi päätoimittaja. Kirjassa mm.: vakuuttamisen ja vaikuttamisen tehokkaimmat menetelmät, miten ideat revitään käsistäsi, lukijasta asiakkaaksi: toimittajan palvelufunktiot, informaation kaaoksesta tiedon hallintaan, arvojohdettu kirjoittaminen, lukijoiden samastaminen ja myönteisyyden kantava voima. Kirja sopii toimittajille, tiedottajille ja kaikille asiatekstien kanssa työskenteleville.

Valittujen Palojen päätoimittaja Tom Lundberg on toiminut päätoimittajana A-lehdissä ja Yhtyneissä Kuvalehdissä, toimittajana, kirjoittajana ja erikoistoimittajana sanoma- ja aikakauslehdissä, tiedottajana, copywriterina ja viestintäalan yrittäjänä. Lundberg on luennoinut arvojohdetusta, konseptuaalisesta kirjoittamisesta Suomessa ja ulkomailla, yrityksissä, kouluissa ja oppilaitoksissa. Hänen kirjoittamiaan juttuja on julkaistu noin 20 maassa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510265505
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 071

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.