YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Psyyke psykologian käsikirja

Vilkko-Riihelä, Anneli

Psyyke on kattava ja selkeä tietoteos, oppikirja, hakuteos ja käsikirja, joka sopii moneen koulumuotoon. Sitä käytetään lukioissa ja mm. hoitoalan oppilaitoksissa. Kirjan tekstit, ajankohtaiset esimerkit ja kuvat sekä kirjallisuusnäytteet tuovat psykologian ilmiöt lähelle. Kirjan 15 pääluvusta voidaan rakentaa erilaisia kurssikokonaisuuksia ja tietopaketteja. Lopussa on laaja psykologian sanasto ja tietoja alan suurista vaikuttajista.


Takakansi

Psyyke - Psykologian käsikirja paneutuu psykologian peruskysymyksiin lämmöllä ja asiantuntemuksella. Teos käsittelee selkeästi ja hauskasti ihmismielen ulottuvuuksia niin tieteen kuin arkielämänkin näkökulmasta. Selkeän kielen, hauskan käsittelytavan, tapausesimerkkien ja kirjallisuusnäytteiden ansiosta kirja kiinnostaa kaikenikäistä lukijaa. Psyyke on syntynyt aikuistuvien lukiolaisnuorten keskellä, siellä missä elämä sykkii; se toimii hyvin luokattoman nykylukion perusteoksena sekä kenen hyvänsä psykologiasta kiinnostuneen oppaana mielen maailmaan. Teos sisältää myös laajan sanaston ja tiedot psykologian suurista vaikuttajista.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510224731
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: K14

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.