YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ilman menneisyyttä

Mercer, Judy

Nainen herää unesta paniikin vallassa. Asunto on tajuttoman sekaisin –kylpyhuone on yhtä jauheiden ja voiteiden tuoksuvaa sotkua, vaatteet lojuvat pitkin lattioita. Verisessä vaatemytyssä on ase. Peilistä katsovat vieraat kasvot. Ariel Gold on menettänyt muistinsa täydellisesti. Tästä painajaismaisesta tilanteesta alkaa Arielin epätoivoinen taistelu kadotetun elämänsä puolesta. Hän voittaa masennuksensa ja alkaa selvittää, kuka hän on ja mitä on tapahtunut. Mistä muistinmenetys on aiheutunut? Mitä tekemistä hänellä on auto-onnettomuudessa kuolleen Jane Macaylayn kanssa? Oliko hänen aviomiehensä mafian poikia? Mitä hän saanut selville työssään television ajankohtaisohjelmien tuottajana? Samalla kun tuskallinen menneisyys pala palalta rakentuu, Ariel tajuaa vaaran uhkaavan häntä joka askeleella.

Judy Mercerin esikoisteos on taitavasti rakennettu ja hauskasti kirjoitettu trilleri. Vaikka Ariel Goldin kohtalo on järkyttävä, hänen hämmästyttävä huumorintajunsa ja hilpeä suhtautumisensa kummalliseen elämäntilanteeseen saa lukijan hyvälle tuulelle. Odottamaan Arielin seuraavaa seikkailua!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510221631
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.