Kunnosta ja verhoile vanhaa

Hietavuo, Taina

Kuka kunnostaisi isoäidin keittiöstä peräisin olevan monen maalikerroksen peittämän puutuolin? Entä taidokkain puuleikkauksin koristellun ruokapöydän tuolin, jonka pehmustettu istuinosa on rikkinäinen ja likainen? Kirpputorilta raahattu topattu nojatuoli tarvitsisi sekin perusteellisen uudistuksen. Uskaltaisiko itse kokeilla korjausta?

Kunnosta ja verhoile vanhaa on suomalaisten alan ammattilaisten laatima perusteos kotikunnostajalle. Se perehdyttää sekä kunnostuksessa että verhoilussa tarvittaviin materiaaleihin aina liimoista, maaleista, lakoista, täytemateriaaleista ja kangaslaaduista työkaluihin ja työn eri vaiheisiin. Tekstiä tukee yksityiskohtainen piirroskuvitus, joka kohta kohdalta opastaa ja perehdyttää kunnostajaa. Tästä kirjasta on arvaamattomasti apua, kun kodin vanhoille huonekaluille halutaan uusi ulkoasu tai halutaan löytää niiden aito, perinteinen ilme.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510220856
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 65.11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.