YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hyvä hallitustyöskentely

Hirvonen, Ahti; Niskakangas, Heikki; Wahlroos, Juha

Kirjan tekijät, Ahti Hirvonen, Heikki Niskakangas ja Juha Wahlroos, tarjoavat uutta ajateltavaa suomalaisten yritysten hallitustyöskentelyyn. Vanhoilla toimintamalleilla ei heidän mukaansa jatkossa voida toimia. He kyseenalaistavat esimerkiksi toimivan johdon aseman hallituksessa, hallintoneuvostojen tehtävän ja merkityksen sekä hallituksen valta- ja vastuukysymykset. Näiden lisäksi he kritisoivat ja kommentoivat mm.
-hallitusten jäsenten osaamista
-??hallitusten jäsenten riippumattomuutta
-hallitusten jäsenten panosta hallitustyöskentelyyn.

Kirja pohjautuu kirjoittajien koke?muksiin yritysten ylimmiltä hallinnointitasoilta sekä ulkomaiseen kirjallisuuteen. Taustalla on myös SVH Coopers & Lybrand Oy.n tekemä hallitustyöskentelytutkimus.

"Hallitus on nähtävä eräänä yhtiön menestystekijänä, joka omalta osaltaan, tehokkaasti työskennellen tuottaa lisäarvoa yritykselle. Tämä kirja antaa hyvän kuvan pelikentästä, jolla hallitus toimii yhdessä johdon kanssa. Kirja sisältää runsaasti hyödyllisiä havaintoja ja suosituksia hallitustyöskentelyn pelisäännöiksi: tavoitteenahan on saada yritykseen sijoitetut pääomat tuottamaan yhä nälkäisempien ja aktiivisempien omistajien hyväksi."

-Robert G. Ehrnrooth hallituksen puheenjohtaja

Metra Oy Ab

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510218976
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 691

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.