YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Viimeinen kierros

Swift, Graham

Jack Dodds, Lontoon Bermondseyn rakastettu lihakauppias, on kuollut. Hänen viimeinen toivomuksensa on, että hänen tuhkansa ripoteltaisiin mereen.
Jackin toivetta lähtee toteuttamaan neljä uskottua miestä. Onnekas Ray, joka on saanut lempinimensä liki yliluonnollisesta kyvystään löydä vetoa aina oikean hevosen puolesta, Vic, joka pitää hautaustoimistoa Jackin lihakauppaa vastapäätä, Lenny, vihannespuodin pitäjäksi siirtynyt entinen nyrkkeilijä, sekä Jackin ottopoika Vince, käytettyjen autojen kauppias, joka arvostaa eniten maailmassa vakaasti hyrisevää moottoria.

Neljä miestä ja tuhkauurna kokoontuvat Jackin suosikkipubissa lähteäkseen sieltä Vincen sinisellä Mercedeksellä kohti merta. Mutta matkasta tulee myös retki heidän omaan menneisyyteensä, heidän suhteeseensa Jackiin ja toisiinsa.
Lomittuvien kertojanäänien avulla Swift luo mestarillisen kuvan siitä luottamuksen, palvelusten, salaisuuksien ja petosten verkosta, joka sitoo ystävät peruuttamattomasti toisiinsa. Arvostetun Booker-kirjallisuuspalkinnon voittanut Viimeinen kierros on liikuttava, hauska ja totinen kuvaus tavalliseksi naamioituneen elämän monimutkaisuudesta ja urhoollisuudesta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510216859
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.