Syliunta

Rogers, Mari

Mari Rogers kirjoittaa runollisessa, kuulaassa kirjassaan naisen ajatuksista, toiveista, ystävistä, rakkaudesta, iloista ja suruista äitiyden aikana. Syliunta on suloinen kirja pienestä naisesta, joka yhtäkkiä kasvaa suureksi kantaessaan lasta. Äitiys on virta – nainen siinä purjehtii syli täynnä, mies purjeenaan, vauva vanavedessään.

”Kun imetän, lapsi saa minusta maitoa. Se kerää itseensä kaikki ne hopeiset virrat, ohuemmat kuin langat. Kun imetän, mietin kaikenlaista, mutta se virtaa ohi. Kaikki virtaa. Lapsi saa minusta kaiken, mitä se tarvitsee. Saako se kaikki ajatuksenikin? Ajatukset kertaavat nyt kaiken, kiertävät ja palaavat tähän aikaan, kulkevat ohi, tahtoisivat jonnekin kauas, sitten ne palaavat taas. Luulen, että ne kiertävät sydämestä veren lailla ja liukuvat pois minusta maidonohuina valkoisina piirtoviivoina aikaan, joka siirtyy minusta lapseen ja taas takaisin.”

Mari Rogers (s. 1960) on helsinkiläinen kuvataiteilija ja kahden lapsen äiti. Hän on aiemmin julkaissut kirjan Ystävä kaikkialla (1980).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510155707
Ilmestymisvuosi: 1989
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.