YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tyttö muiden joukossa

McFarlane, Mhairi

Hullunhauska kertomus kirjailijalta, joka on kirjoittanut kirjat You had me at Hello, Sinusta kaikki alkoi ja En minä vaan sinä.

Mitä häissä ei missään nimessä saa tehdä? Kun Edie joutuu lievästi sanottuna kiusalliseen tilanteeseen kollegan häissä, hän saa kaikki syyt niskoilleen. Jotkut ihmiset ovat selkeästi suositumpia kuin toiset, aivan kuten koulussa. Sen jälkeen kun hänet on nolattu verkossa ja kaikki hänen tuttunsa ovat kääntäneet hänelle selkänsä, Edien esimies ehdottaa hänelle sapattivuoden pitämistä - tänä aikana hänen olisi tarkoitus haamukirjoittaa uuden kuuman tähden Elliot Owenin elämäkerta. Sen ei pitäisi kai olla kovin
vaikeaa? Väärin. Edie karkotetaan takaisin kotikaupunkiinsa, jossa hän kohtaa miehen, joka ei ilmeisesti koskaan ole kuullut sanaa ei, ja joutuu lisäksi piinallisesti elämään uudelleen teinivuosiaan asuessaan saman katon alla leskeksi jääneen isänsä ja tuomitsevan, laiskan siskonsa kanssa. Kun kaikki ympärillä kyseenalaistavat sen, kuka hän oikein on, on aika vaikeaa olla kysymättä itseltään samaa. Kuka tuo tyttö oikein on? Siitä Edie aikoo ottaa selvän!

 

Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789150926965
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: T 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.