Herra ja koira
Ei saatavilla

Herra ja koira

Mann, Thomas

’Herra ja koira’ on idyllinen pienoisromaani, jossa Thomas Mann kertoo itsestään ja lemmikkieläimestään, lyhytkarvaisesta saksalaisesta kanakoirasta.
”Olen varsin hyvin selvillä hänen sisimmästään, osaan tulkita hilpeätä sympatiaa tuntien sen kaikkia ilmentymiä, hänen ilmeitään, hänen koko käytöstään. Miten hyvin tunnenkaan, vain yhden esimerkin mainitakseni, tuon omalaatuisen, naukuvan haukotuksen, johon hän turvautuu, kun kävelyretki on tuottanut hänelle pettymyksen, kun se on ollut liian lyhyt ja liikunnallisesti hedelmätön. Silloin hän kävelee minun vieressäni ja haukottelee. Se on hävytöntä, epäkohteliasta, ammottavaa, eläimellistä haukotusta, jota säestää naukuva kurkkuääni ja loukkaava ikävystynyt ilme. ’On siinä minulla isäntä’, tuo ilme kertoo.”

Mann kuvaa päivittäisiä kävelyjään Bauschanin koanssa müncheniläisen kotinsa ympäristössä, ”herran ja koiran” lämmintä ystävyyttä ja keskinäistä syvää yhteisymmärrystä – koiran taholta hieman lempeän ylimielistä.

Kustantaja: Weilin+ Göös
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513525848
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 844 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.