Tasangon valtiaat
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Tasangon valtiaat

Kemal, Yashar

Auringon karrelle polttamat ja loputtomien sateiden liottamat Tšukurovan tasangot ovat jälleen kerran Yashar Kemalin kerronnan ympäristönä. Nyt hänen kuvattavinaan eivät ole köyhät puuvillanpoimijat vaan heidän valtiaansa, beit, jotka asuvat kivisissä palatseissaan sukunsa ja palvelusväkensä ympäröiminä. He ovat monessa joutuneet mukautumaan muuttuvaan aikaan, mutta yksi asia vallitsee varttuneen polven keskuudessa yhäti armottomampana: kahleistaan päästämätön verikoston perinne.

Mutta aika kulkee kulkuaan ja nuori polvi alkaa vieraantua verikoston perinteesä. Eletään murrosta, jossa ylimuistoisen kostoperinteen tuhoava voima vaikuttaa rinnan, joskin jo heikkenevänä, sen vielä paljon suurempaa tuhoa enteilevän uhkan kanssa, minkä koneistuva, luontoa rappeuttava, ihmisten mieliä kovettava ja vanhoja kunniakäsitteitä murtava tulevaisuus tuo tullessaan. Kiiltelevät koneet, uudet maankäyttösuunnitelmat, yhteiskunnalliset ja poliittiset juonittelut ja valtataistelut viittaavat tietä tulevaisuuteen, jossa vallitsevat uudet kylmät pelisäännöt, jossa ammoisista ajoista kestäneet kiinnekohdat eivät enää pidä paikkaansa.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513050661
Ilmestymisvuosi: 1980
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.