Musta aurinko
Ei saatavilla

Musta aurinko

Sontag, Susan

Susan Sontagin ”Musta aurinko” on hurja sukellus länsimaisen ihmisen sielunmaisemaan. Sen symbolein ladattu, käsitteellinen ja käsitteitä luova kieli vaatii lukijalta paljon, mutta oudonkiehtova matka lähes uskomattomine ulottuvuuksineen pitää hellittämättömässä otteessaan loppuun asti eikä hevin unohdu sen jälkeen.

Lukija on tiiviisti pakotettu seuraamaan itsetuhoa etsivän Diddyn matkassa. Pakotettu kokemaan tämän syyllisyys ja rakkaudenkaipuu, yksinäisyys ja epätoivo. Miten käy, kun torjuttu seksuaalivietti nousee yhä uudelleen kammottavina näkyinä silmien eteen ja kun houkuttava kuolemanvietti kutsuu väistämätöntä kohti?
Kumpi voittaa, Eros vai Thanatos? Onnistuuko lihan ja hengen ykseys maailmassa, jossa tätä samaa sotaa käydään kaikilla ulkoisillakin näyttämöillä? Diddy yrittää epätoivoi vimmalla mahduttaa molempia itseensä, sovittaa sovittamatonta, etsiä älyn avulla ratkaisua ongelmiin, joihin äly yksin ei tuo vastausta. 

Kustantaja: Kirjayhtymä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9512629720
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.