Todistaja

Simenon, Georges

Lämmin ja inhimillinen psykologinen romaani. Mestarillinen avioliittoromaani. Ja kuten Simenonilta osaamme odottaa: samalla lähes jännityskertomus, joka säästää loppuratkaisunsa viimeiselle sivulle. Olennainen osa kirjaa on sen tunnelma ja tapahtumapaikka: toukokuinen Ranskan Riviera, päivänpaahteinen, merentuoksuinen Cannes.


André on juuri lopettamassa koulunkäynnin, ylioppilaskirjoitukset ovat edessä. Hän on perheensä ainoa lapsi. Isä on hyvin ansaitseva hammaslääkäri, äiti eloisa, aistikkaasti pukeutuva ranskatar. André ei ole koskaan liiemmälti ajatellut vanhempiaan: kaikkihan on ollut hyvin ja turvallista. Tärkeintä Andrélle juuri nyt ovat ylioppilaskirjoitukset ja uusi tyttöystävä Francine.
Niinpä hän on täysin yllättynyt havaitessaan että hänen äidillään on suhde. Kupla onnellisesta perheestä särkyy. Vastoin tahtoaan André joutuu kuuntelemaan vuoroin kummankin vanhemman tilitystä elämästään ja avioliitostaan.
André huomaa ettei hän ole juurikaan tuntenut lähimpiä ihmisiään, tiennyt paljonkaan heidän ajatuksistaan ja odotuksistaan. Kun kriisi vihdoin laantuu, on myös André astunut lopullisesti aikuisten maailmana. Kokemuksensa myötä hän on nyt aivan toisella tavalla valmis ottamaan vastaan elämän haasteet ja sen realiteetit. 

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511085395
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 846 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.