Maaginen lelukauppa
30,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Maaginen lelukauppa

Carter, Angela

Angela Carter on Englannin kiitetyimpiä nykykirjailijoita, rohkeasti omaa itsenäistä tietään kulkeva moderni kertoja, jonka kirjojen maailma on mielikuvitusta kiihottava, tunnelmaltaan ja merkitykseltään vahvasti latautunut.
Melanie on juuri neidoksi herännyt tyttö, jonka viaton elämänkäsitys romahtaa vanhempien kuollessa. Lontoossa enonsa luona hän joutuu vastakkain uuden maailman kanssa. Philip-eno on ammatiltaan leluseppä: lelujen tekijänä nero, ihmisenä lähes hirviö. Ennestään enon perheeseen kuuluvat hääpäivänä mykäksi tullut punatukkainen irlantilainen vaimo, enkelimäisen hauras ja kaunis, mutta ulkomuodostaan piittaamaton Margaret sekä tämän kaksi aikuista veljeä.
Maaginen lelukauppa on taianomainen lukukokemus; hienosti oivallettujen ihmissuhteiden ja väkevien, yllättävien tapahtumien romaani. Elämisen perustunnot, rakkaus, eroottisuus, viha, julmuus, leikki, ilo, suru, unelmat ovat saaneet upean tulkinnan.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511076507
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä0
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.