YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Harriet Krohnin murha

Harriet Krohnin murha

Fossum, Karin

Lukijoiden rakastama Konrad Sejer palaa selvittämään rikoksia!

Fossum kirjoittaa tiheän, tumman ja täyteläisen kokovartalokuvan murhaajasta. Lukija kulkee mukana hänen ajatuksissaan ja teoissaan ensi hetkestä aina rujoon murhaan asti. Murhaan, joka suo hänelle taloudellisen mahdollisuuden täyttää tyttärensä suuren unelman. Kaikki tuntuu olevan paremmin kuin pitkään aikaan ja tulevaisuus näyttää avoimelta ja valoisalta. Jos vain ei olisi Konrad Sejeriä...

Karin Fossumin Konrad Sejer -romaanit on Suomessakin palkittu Dekkariseuran kunniakirjalla vuonna 2000. Lisäksi hän on saanut samasta kirjasarjasta mm. Lasiavain -, Riverton -, Brage - ja Bokhandler -palkinnot. Parhaillaan hän on Britanniassa Sejer-romaanillaan Rakas Poona ehdolla Golden Dagger -palkinnon saajaksi. Palkinto julkistetaan 8.11.

Tässä romaanissa kirjan viehätys ei synny mysteeristä "Kuka on murhaaja", vaan siitä tavasta, millä Fossum tarinaansa kuljettaa. Ja millaisella kielellä - nuorena runoilijana hänet palkittiin Norjassa vuoden esikoiskirjailijana.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9510305553
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 8432 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.