Kolme muskettisoturia
Ei saatavilla

Kolme muskettisoturia

Dumas, Alexander

"Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta." 

Kuuluisan tekijänsä loistavin teos; mitä rehevimmällä mielikuvituksella kirjoitettu historiallinen seikkailukuromaani. Uljaat ja ritarilliset muskettisoturit Athos, Porthos ja Aramis sekä verraton miekkamies d’Artagnan ovat tämän romaanin sankareina saavuttaneet todellisen maailmankuuluisuuden. Romaanin tapahtumat ovat Ranskan "suurelta vuosisadalta". (WSOY)

Alexandre Dumas vanhempi (1802-1870) oli mielikuvituksen jättiläinen. ”Romaanin kultakauden keisari Dumas I”, kuten häntä on nimitetty, kuvaa kirjassaan elämäniloista ja kuohuvaa aikaa kardinaali Richelieun Ranskassa. Nuori, komea ja seikkailunhaluinen D’Artagnan saapuu maalta Pariisiin ja joutuu jo ensimmäisenä päivänä kaksitaisteluun kaartin kolmen pelätyimmän soturin kanssa. Heidät tunnettaan salanimillä Athos, Porthos ja Aramis. Kaksintaistelun jälkeen veikoista tulee erottamattomia, ja yhdessä he syöksyvät toinen toistaan huimempiin seikkailuihin, Turhaan ei kuningas ylpeile muskettisotureistaan, turhaan ei Itävallan Anna lähetä näitä uskollisimpiaan kunniaansa pelastamaan. Ritarillisuuden nimessä he ovat aina valmiita paljastamaan miekkansa.
Kolme muskettisoturia saavutti heti ilmestyttyään 1844 jättiläismäisen menestyksen. Eikä aika ole sen loistoa himmentänyt – aidon seikkailun henki on temmannut ja tempaa mukaansa lukijat sukupolvesta sukupolveen kenenkään ikää kysymättä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9510138371
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.